Voor retailondernemers in Food

Hoe blijf je met je winkel winstgevend? Hoe haal je het beste uit je medewerkers? Over vier jaar ga ik met pensioen, hoe regel ik mijn bedrijfsovername? Hoe kan ik slim inkopen? Wat is het beste kassasysteem? Vragen waar foodretailers allemaal mee te maken krijgen. Daarom organiseert Alea Publishers op maandag 28 juni 2021 de Foodvakdag. Dit nieuwe overkoepelde vakevenement geeft retailers in food antwoord op dit soort vragen

Door middel van korte, dynamische, inspirerende en informatieve seminars en workshops, word je geïnformeerd over vakgerelateerde onderwerpen naar keuze. Het evenement is bestemd voor alle professionals uit de foodretail, van vlees tot vis, van brood tot kaas en van dranken tot ijs.

De organisatie is in handen van Alea Publishers, de nieuwe uitgever van verschillende foodvakbladen: Vlees+, Vismagazine, Bakkers in Bedrijf, Vakblad IJs en Pompshop. Alea Publishers is onderdeel van Virtùmedia en Twin Media, mediabedrijven in het midden van het land met in totaal zestig medewerkers. De redactie zet alle kennis en contacten in om te zorgen voor een niet te missen vakevenement voor de foodretail.

Kom naar de Foodvakdag op 28 juni 2021 voor een leerzaam, ondernemend én gezellig evenement.